Huis verkopen

Object in de Rhône, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 949.000
Oppervlakte 145 m²
Aantal kamers 6 kamers

A04973 – (69110) Sainte Foy Les Lyon, allée Claude Farrère, 5 kamers van 145 m² (T5 – vier slaapkamers) + groot panoramisch terras van 99 m². Op de bovenste verdieping (tweede verdieping).
Ideaal gelegen in het hart van deze rustige en zeer dynamische stad, dit zuid-westen gelegen, ruime en lichte appartement biedt diensten van hoge kwaliteit in een kleine residentie met 22 appartementen. Gelegen in een natuurlijke omgeving, het appartement heeft een woonkamer van 64 m², een eerste slaapkamer met badkamer van 21 m², twee slaapkamers van 10 m² en een vierde slaapkamer van 11 m² , een badkamer van 6 m² met apart toilet en een wasserette.
Voorzien van 6 grote openslaande deuren en een ideale ligging op het zuidoosten/zuidoosten, geeft uw toekomstige woonkamer direct toegang tot het terras dat rondom het appartement loopt; een ideale organisatie van de ruimte om het hele jaar door te genieten van elke zonnestraal en om maaltijden te nuttigen met familie of vrienden op dit prachtige panoramische terras.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 949.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A04973

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Foy-lès-Lyon (69110), in Rhône (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod