Advertentie publiceren

Stijlvol herenhuis met 5 slaapkamers te koop in de Belledonne met 2 onafhankelijke appartementen te

€ 399.000
Oppervlakte 172 m²
Perceel 600 m²
Aantal kamers 11 kamers

A16812 – Dit klassieke “maison de maître”, gelegen op een croissantsworp afstand van de boulangerie in het centrum van Arvillard in het massief van Belledonne, is een oase van rust, perfect voor het ontwikkelen van een vakantie/recreatiebedrijf gedurende het hele jaar. Het stijlvolle hoofdhuis met 4-5 slaapkamers zit boordevol originele kenmerken en is toegankelijk via een romantische dubbele stenen trap die leidt naar een open woonkamer en keuken.
Op de begane grond is er een oude 30m2 twee kamer tuin appartement te herstellen en tegenover de garage is er een 64m2 loft die zal worden omgezet in een prachtige 2-3 bed loft stijl appartement. Het hoofdgebouw moet worden bijgewerkt met isolatie, verwarming en vervangende ramen. Op de tweede verdieping zijn er 2 prachtige zolderruimtes om te verbouwen tot een eigen badkamer en mogelijk nog een appartement of extra woonruimte.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 399.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers11
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16812

Locatie

Dit object ligt in Arvillard (73110), in Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod