Advertentie publiceren

Mogelijkheid voor een groot privé-chalet, bedrijf of herontwikkeling van dit chalet met 14 slaapkamers. La Tania,C

€ 2.600.000
Oppervlakte 415 m²
Perceel 893 m²
Aantal kamers 18 kamers

A10823 – Dit vrijstaande chalet van ongeveer 410m2 heeft 4 verdiepingen, 14 slaapkamers en 13 badkamers/doucheruimtes, een zitkamer, eetkamer en keuken. Op de begane grond is er ook een entreehal, bagageruimte, bijkeuken en wasruimte plus opslagruimte, kantoor en personeelsruimten.
Gebouwd in 1996 was dit chalet een van de eerste in de chaletwijk van La Tania, Courchevel en heeft zeer gemakkelijke toegang tot het skiën en de telecabine, evenals de winkels, bars, restaurants van dit prachtige resort dat wordt bezocht door zowel families als vriendengroepen.
Er zijn vele mogelijkheden voor dit chalet. Op dit moment kan het worden verdeeld in 2 gelijke delen, met alleen het delen van de keuken en eetkamer. Het kan worden gebruikt als één groot chalet voor persoonlijk gebruik, of als een bedrijf worden gerund. Ook kunnen muren worden verwijderd om de grootte te vergroten en het aantal slaapkamers te verminderen, zodat er een fantastische ruimte ontstaat voor een familiechalet.
La Tania heeft een nieuw beginnersgebied en een fantastische blauwe, rode en groene weg terug naar het dorp.
*virtuele bezoeken beschikbaar

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.600.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers18
 • Slaapkamers14
 • Badkamers13
 • ReferentieUF-A10823

Locatie

Dit object ligt in Courchevel (73120), in Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod