Advertentie publiceren

Zeldzame kans om een schuur van hoge kwaliteit te renoveren in St Martin de Belleville

€ 2.990.000
Oppervlakte 232 m²
Perceel 50 m²
Aantal kamers 8 kamers

A13334 – Dit verbluffende eigendom is verdeeld over 4 verdiepingen en heeft het potentieel om tot 7 slaapkamers te creëren. Het chalet wordt gerestaureerd met traditionele materialen in overeenstemming met de plaatselijke architectuur en met behoud van de oorspronkelijke charme en authenticiteit van het pand. De kwaliteit van het interieur en de indeling van het chalet kan waar mogelijk worden aangepast aan uw wensen.
Villarencel is de historische oude wijk van St Martin de Belleville, met traditionele schuren en chalets in de bergen. Gelegen op minder dan 300 meter van de skipistes en van de winkels, bars en restaurants van St Martin, is deze woning ideaal gelegen in het hart van een authentiek bergdorp locatie met alle voordelen van toegang tot het uitgestrekte Drie Valleien skigebied. St Martin de Belleville is de perfecte mix van modern ski-oord en traditioneel dorp waar de lokale bevolking woont en werkt het hele jaar door.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.990.000
 • Type objectHuis
 • Kamers8
 • Slaapkamers6
 • Badkamers6
 • ReferentieUF-A13334

Locatie

Dit object ligt in Les Belleville (73440), in Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod