Advertentie publiceren

Super ruime chalet te koop in de Belleville vallei (3 Valleien): bewezen verhuurcapaciteit temidden van vil

€ 995.000
Oppervlakte 280 m²
Aantal kamers 23 kamers

A04381 – Gelegen in het kleine maar charmante dorpje La Combe, biedt dit zeer ruime chalet, met een capaciteit voor meer dan 25 personen (indien nodig!), spannende mogelijkheden: het kan worden geëxploiteerd als een bedrijf – hetzij op catered of self-catered basis, of het kan worden behouden voor privégebruik. Sinds 2009 hebben de huidige eigenaars een goede winst gemaakt op het eigendom, zowel door het zelf te beheren als door een touroperator het chalet te laten beheren, waardoor de eigenaars verzekerd zijn van een jaarlijkse huur.
Het traditionele dorp ligt op slechts 6 km van het centrum van de vallei, St Martin de Belleville met de skiliften, bars, restaurants en winkels. Er zijn slechts een handvol het hele jaar door inwoners, waardoor sereniteit aan de omgeving, maar het wordt steeds populairder als een winter bestemming met een aantal tweede huizen en huurwoningen in het dorp zwellen de nummers zodra de nabijgelegen skiliften open zijn.
*Virtuele bezichtigingen beschikbaar gedurende de gehele beperkte reisperiode*

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 995.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers23
 • Slaapkamers10
 • Badkamers10
 • ReferentieUF-A04381

Locatie

Dit object ligt in Les Belleville (73440), in Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod