Huis verkopen

Pied-à-terre, centrum van Beaune

€ 149.500
Oppervlakte 30 m²
Aantal kamers 2 kamers

Charmant appartement met één slaapkamer op de begane grond van een stenen huis met drie verdiepingen, gelegen nabij de beroemde remparts de Beaune. De plafonds zijn 3,3 m hoog en hebben oude eikenhouten balken, de vloeren zijn bedekt met Corton steen, de ramen zijn voorzien van dubbel glas. U betreedt het appartement via de hoofdingang van het gebouw met twee verschillende deuren.
De voordeur geeft toegang tot een kamer van 22 m² die in twee kamers is verdeeld, aangezien de huidige eigenaar dit appartement gebruikt als therapiekantoor. Zeer hoge plafonds, houten balken, stenen tegels uit Corton, met zijn typische beige zalmkleur die de kamers een warm gevoel geven en twee ramen met dubbele beglazing. De eerste kamer is 16 m² en geeft uit op de tweede kamer van 6m² met een stenen wastafel in een hoek. Ze geeft ook uit op de wachtkamer met een zeer groot toilet (toegankelijk voor rolstoelen) en de tweede deur.

Vanuit deze grote zaal leiden enkele treden naar wat vroeger de kelder was.
De deuren van deze oude kelder zijn zo gemaakt dat ze eruit zien als een groot vat met twee kwartcirkelvormige deuren.

In de 33 m² kelder is de keuken langs één wand geïnstalleerd en laat ruimte voor een bank of een kleine tafel met stoelen. Deze ruimte heeft een raam dat uitkomt op het westen op het trottoir van de straat en een kleine lichtbron uit een raam op het noorden.
Na de keuken, een toilet gevolgd door een doucheruimte met een atypische douche, bijna driehoekig!

Met een paar aanpassingen kan dit kantoor worden omgevormd tot een perfecte pied-à-terre voor wijnliefhebbers.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 149.500
  • Type objectHuis
  • Kamers2
  • Slaapkamers1
  • Badkamers1
  • Referentie-CR5404BS

Locatie

Dit object ligt in Levernois (21200), in Côte-d'Or (regio Bourgogne-Franche-Comté).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

France 4U


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod