Huis verkopen

Object in Côte-d'Or, Bourgogne-Franche-Comté

€ 695.000
Oppervlakte 226 m²
Perceel 380 m²

Dit liefdevol en uitzonderlijk hoogwaardig gerestaureerde oude vigneronshuis is gunstig gelegen aan de rand van het beroemde en prachtige stadje Pommard zelf. In deze ruime kamers is de moderne en toch antieke uitstraling met zorg en aandacht gecreëerd, net als in het hele pand. Als je door de op maat gemaakte eikenhouten deuren naar de grote, maar uitnodigende keuken met zijn originele balken loopt – met alleen de beste apparatuur – vind je ruimte voor een grote tafel voor je gasten en een hoek waar ze kunnen ontspannen.

Op hetzelfde niveau heb je een gezellige ruimte voor jou en je familie om samen te komen met een open haard en een aparte ‘snug’ om er even helemaal tussenuit te zijn. Er is zelfs de originele cave die zorgvuldig is teruggebracht in de oorspronkelijke staat zodat je je eigen wijnen kunt opslaan of zelfs een ‘wijnkamer’ kunt creëren.

Boven zijn de slaapkamers ingericht volgens individuele thema’s, waarbij gebruik is gemaakt van de prachtige originele muren en vloertegels, gecombineerd met praktische en huiselijke elementen. Grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en de individuele inrichting van alle kamers maken het gevoel van comfort en stijl af.

Er is zelfs een mogelijkheid om de zolder uit te breiden (afhankelijk van de benodigde vergunningen), voor degenen die meer bezoekers willen verwelkomen of misschien hun interesse willen uitbreiden naar het ontvangen van betalende gasten, met de eenvoudige toevoeging van een aparte toegang.

Buiten op de privébinnenplaats – een zeldzaamheid in een beroemd Bourgondisch dorp waar grond een premie is – is een apart atelier (mogelijk om te bouwen tot een appartement, afhankelijk van de bouwvergunning) en ruimte om 3 auto’s te parkeren en te beschermen of zelfs een zwembad toe te voegen (afhankelijk van de bouwvergunning).

Als je een wijnliefhebber bent, is een van de meest spectaculaire delen van het huis het uitzicht vanaf het terras, dat uitkijkt over de wereldberoemde wijngaarden van Pommard. Hier kun je je dagen doorbrengen met het waarderen van de pracht en prestige van de regio en genieten van het deel uitmaken van de schoonheid van wat Bourgondië zo speciaal maakt.

Op loopafstand van het centrum van het dorp en alle faciliteiten die het te bieden heeft – waaronder wijncaves waar je de lokale wijnen kunt proeven, een bakker en zelfs een slager – ligt het op slechts enkele minuten van de stad Beaune, de hoofdstad van Bourgondië en de activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden.

Dit is zeker een unieke en opwindende kans om een huis te kopen en binnen te lopen, zonder dat je iets hoeft te doen. Een ander prachtig voordeel is dat, als je hier je ’tweede’ huis van wilt maken, het gemak van afsluiten en vertrekken ideaal is.

Het is onmogelijk om in detail te beschrijven hoeveel moeite er is gedaan om dit huis te creëren, wat zo zeldzaam is. Een bezoek zal je niet teleurstellen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 695.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI65758

Locatie

Dit object ligt in Pommard (21630), in Côte-d'Or (regio Bourgogne-Franche-Comté).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod