Huis verkopen

Huis in de Doubs, Bourgogne-Franche-Comté

€ 850.000
Oppervlakte 600 m²
Perceel 2000 m²
Aantal kamers 20 kamers

Aan de rand van een pittoresk middeleeuws dorpje ligt dit geheel van 18e eeuwse gebouwen op u te wachten. Ooit een nonnenklooster, meisjesschool en klein huisje.  Nu een plek waar zeer succesvolle schildervakanties worden georganiseerd. In een reeds schilderachtig kader komen groepen (tot 14 personen) van allerlei nationaliteiten om een week professionele schilderles te krijgen. Verder worden de gasten culinair verwend en begeleid naar allerlei interessante plekken in de Lot en Dordogne.
Het bedrijf loopt al jaren zeer goed. In slechts 6 maanden wordt een omzet van zo’n 300.000 euro gerealiseerd! Er werkt voor die 6 maanden een vast groepje mensen..  Een hele klus, maar lucratief.
De eigenaren hebben een leeftijd bereikt waarop ze willen stoppen met werken.

Vanaf de straat ziet u enkel wat natuurstenen gebouwen, maar achter de toegangspoorten ligt een waar paradijs. U loopt een spannend terrein op met overal zitjes in een prachtig aangelegd park met zwemvijvers en een keur aan prachtige planten, struiken en bomen.  Erzijn twee zwembaden en een mooie vijver. Overal zijn zitjes gerealiseerd waar u alleen of met anderen ongestoord terug kunt. Rondom absolute rust.
De gasten leven een week in een vorige eeuw, maar wel met modern comfort.
Op het terrein de prachtig gerestaureerde gebouwen. Alles is gedaan om een authentiek karakter te behouden, terwijl het comfort gewoon modern is. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en toilet.  Een groots ensemble met zeer veel commerciele mogelijkheden!

Een uitdaging voor mensen die nog jong en energiek genoeg zijn om dit aan te durven.  En natuurlijk kan er in de overblijvende 6 maanden ook van alles georganiseerd worden. Al met al een uitstekende commerciele formule.
Het ewnsemble wordt complet ingericht verkocht; u kunt direct doorgaan met activiteiten.

Voor meer informatie graag contact met ons opnemen.
Door de constante bezetting is bezoek alleen mogelijk na een afspraak met ons.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 850.000
  • Type objectHuis
  • Kamers20
  • ReferentieAA293

Locatie

Dit object ligt in Montfaucon (25660), in Doubs (regio Bourgogne-Franche-Comté).

Contact opnemen

Bouriane Maisons


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod