Huis verkopen

Gerenoveerd landhuis in de Haute-Saôn3

€ 480.000
Oppervlakte 207 m²
Perceel 11697 m²
Aantal kamers 9 kamers
Prachtig gerenoveerd landhuis in Jonvelle, in de Haute-Saône. Het bestaat uit een hoofdgebouw en twee bijgebouwen met een groot terrein.

In Jonvelle, in de Haute-Saône, ligt dit landgoed. Het bestaat uit een hoofdgebouw, een bijgebouw en een hectare grond. In het hoofdgebouw zijn diverse kamers met natuurstenen schouw aanwezig. In de slaapkamers ensuite is een badkamer. Voor wie houdt van oude parketvloeren en ornamenten plafonds, is dit landgoed een must. Op zolder een kamer met balkconstructie van maar liefst 20 m2. In de kelder een tongewelf van 71 m2, ruimte voor wijnopslag alom aanwezig. In het bijgebouw van maar liefst 100 m2 is een garage, een washok, een biljart kamer en een zolder. Tenslotte staat in de tuin nog een schuurtje.

Vanaf het terras geniet je van een panoramisch uitzicht over het terrein, het dorpje en de Saône vallei.

De gebouwen liggen op een cour afgesloten met een elektrisch hek.

In het historisch dorpje kun je mozaïek bezichtigen. Nabij liggen de plaatsen Corre en Jussey waar je boodschappen kunt doen en tref je restaurants aan.er

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 480.000
 • Type objectChateau/prestige
 • Kamers9
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3

Faciliteiten

  Balkon
  Beveiliging
  Kelder

Locatie

Dit object ligt in Jonvelle (70500), in Haute-Saône (regio Bourgogne-Franche-Comté).

Contact opnemen

Immo La Haye


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod