Huis verkopen

Herenhuis met tuin en weiland van 24.000m²

€ 235.000
Oppervlakte 200 m²
Perceel 25720 m²
Aantal kamers 8 kamers

De basis van dit goed onderhouden herenhuis, gaat naar verluid, meer dan 1000 jaar terug in de tijd. Naar de tijd van koning Filips VI.
In die tussentijd is er nogal wat gebeurt; het oude huis is tijdens een oorlog verwoest en een 200 jaar geleden is de basis gelegd voor dit huis. En die basis, die geschiedenis, is nog steeds tastbaar.
De afgelopen jaren is het huis geïsoleerd, is het elektra aangepast aan de tijd en zijn ramen en deuren voorzien van dubbel glas.
Het is een huis met veel ruimte, waar u uw droom van een B&B makkelijk in vervulling kunt brengen. En gasten kunnen hun paard meenemen want daar is ruimte genoeg voor in het grote bijgebouw, waar met gemak een aantal ruime stallen kunnen worden gecreëerd. Aan parkeerplaats is geen gebrek.
Het woonhuis, dat uit 3 woonlagen bestaat, komt u op de begane grond binnen in de centrale hal die aan de ene zijde toegang geeft tot de eetkamer met aansluitend de goed ingerichte keuken en aan de andere zijde de salon met daarachter een werkkamer. Alle ruimtes zijn hier voorzien van een tegelvloer met in de eetkamer en de salon een schouw met houtkachel. Verder zijn er in alle vertrekken ook nog elektrische verwarmingselementen.
In de hal vindt u ook het toilet en de trap naar de verdieping. Op die eerste verdieping twee ruime slaapkamers met elk een moderne badkamer waarvan één met ligbad.
De trap leidt u verder naar de zolderverdieping waar u op de overloop een schitterend uitzicht hebt over de omgeving. Aan beide zijden een slaapkamers, waarvan één met badkamer.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelder, waarvan een deel is ingericht als wasruimte met de wasmachine terwijl het andere, gewelfde deel, gebruikt kan worden als opslag voor uw wijnvoorraad.
Naast de woning vindt u nog een 200m² grote schuur die al is voorzien van elektra en waar watertoevoer aanwezig is. Aan de andere zijde een overdekte bbq-plaats.
Verder is er de grote gewelfde kelder, die de basis was van het oude huis/kasteel dat er ooit stond.
Vanuit de hele woning heeft u een schitterend uitzicht over de bijbehorende tuin, het ruim 2ha grote weiland en het dorp.
Al met al een direct bewoonbare woning met authentieke elementen en gezellige uitstraling.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 235.000
  • Type objectChateau/prestige
  • Kamers8
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieSI1272

Locatie

Dit object ligt in Marcy (58210), in Nièvre (regio Bourgogne-Franche-Comté).

Contact opnemen

Service Immo


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod