Huis verkopen

Groot landhuis, 4 tot 5 slaapkamers, prachtige kathedraal lounge, groot terras met uitzicht op het bos

€ 330.000
Oppervlakte 270 m²
Perceel 2470 m²
Aantal kamers 8 kamers

A21023MRL58 – Geniet van een prachtig gerenoveerde oude boerderij met een recente uitbreiding, op 15 minuten van Nevers, in een mooie landelijke omgeving. Hoofd- of tweede verblijf, prachtige ruimtes wachten op u. Bed en breakfast mogelijk. Bed and breakfast mogelijk.
Dit huis heeft alle troeven om een groot gezin aan te trekken. Aan de 4 bestaande slaapkamers kan een 5e of zelfs een 6e slaapkamer worden toegevoegd. Een grote muziekkamer of voor een andere activiteit staat je te wachten. Geniet van het licht in de leefruimtes, dankzij de dubbele erker van de grote kathedraalvormige woonkamer. De ingerichte keuken wacht op je voor gerechten voor je gasten. Na wandelingen en tuinieren biedt een luxe badkamer je de perfecte ontspanning voordat je geniet van de polyflame kachel in de eetkamer.
Een dubbele garage biedt plaats aan auto’s en fietsen, een werkplaats biedt extra ruimte.
Als u op zoek bent naar een huis dat u meteen kunt betrekken zonder dat u er nog iets aan hoeft te doen, aarzel dan niet!
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 330.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A21023MRL58

Locatie

Dit object ligt in Montigny-aux-Amognes (58130), in Nièvre (regio Bourgogne-Franche-Comté).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod