Advertentie publiceren

Ruim, elegant landhuis met 5 slaapkamers, beboste tuin, kleine wijngaard, in levendig dorp, 2 uur

€ 498.200
Oppervlakte 474 m²
Perceel 1440 m²
Aantal kamers 12 kamers

A16917 – Gelegen aan de rand van een dorp met alle voorzieningen, in een verhoogd gebied in de prachtige vallei van de rivier La Cure, in Bourgondië, dit mooie elegante herenhuis, dat vroeger een herberg was (trog nog aanwezig), aangesloten op de riolering, zal familie en vrienden ontvangen dankzij de reeds 260 vierkante meter bewoonbare ruimte, waaronder vijf slaapkamers, en de resterende meer dan 200 vierkante meter potentiële ruimte om op te knappen, op slechts twee uur van Parijs, in een geweldige kleine stad, en zijn rivierhaven en strand, voor een perfecte ideale Franse manier van leven. Slechts 20 minuten van het mooie Vezelay, Chablis, Auxerre en Avallon. De vallei is beroemd om zijn prachtige dorpen en historische patrimoniale plaatsen.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 498.200
 • Type objectOnbekend
 • Kamers12
 • Slaapkamers8
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A16917

Locatie

Dit object ligt in Vermenton (89270), in Yonne (regio Bourgogne-Franche-Comté).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod