Brandeville

€525.000

Brandeville, Brandeville

Property Type: Huis
5 Bedrooms 2 Bathrooms 220 m2

Contact opnemen

Luxe woning met 2 woonlagen met 2 (dubbele) garages gelegen half onder de grond

Inrit geasfalteerd, met een tegelpad naar de voordeur met een lift die gaat vanuit de garage, naar de begane grond en naar de boven etage.

In de garage staat de vloer verwarmingsketel gestookt op propaangas, de gasttank ligt ingegraven in de voortuin en wordt indien nodig automatisch bijgevuld, door Antagaz.
Ook staat er in de garage, die open gaat met een afstand bediening een John Deere gras maaimachine, een diepvrieskast met laden en een Miele wasmachine / droger combinatie en 4 verwarming radiatoren.
Op de begane grond is er naast de voordeur entré een toilet, tegenover de lift deur, bij het betreden van de ruime woonkamer is er een Sie-Matic luxekeukenblok half los staand,
voorzien van kastenwand met inbouw vaatwasser, merk Bosch, oven en ATAG combi magnetron oven en afzuigkap. Overal Aluminium schuifpuien, zowel op de begane grond als de eerste etage,
voorzien van dubbel glas met uitgang bij de keuken’s naar terras (zuid) en aan de NO zijde.
Naast de woonkamer, kantoor ruimte, die ook als slaapkamer kan worden ingericht en toegang geeft naar een trap die vanuit de garage begint met een geverfde beton trap en op de eerste etage over gaat in hout
die loopt tot aan de zolder, de zolder beslaat het hele woon oppervlak, met een schuin dak met dakpannen.

De gangdeur geeft toegang tot de inloopkast, de badkamer met dubbele wastafel/kast met spiegel en verlichting met toilet, douche, ligbad en 2 persoons slaapkamer.
Alles voorzien van ceramische tegels 40×40 zowel op de vloer als de wanden van de badkamers.

Buiten is er om het gehele huis een terras op de begane grond van dezelfde ceramische tegels.

Op de eerste etage bevindt zich eveneens bij de lift een toilet, woonkamer met Sie-Matic keuken, met Bosch vaatwasser en combi/magnetron oven en afzuigkap.

De gangdeur geeft toegang tot de badkamer met douche en dubbele wastafel spiegel met verlichting en slaapkamers, 2 eenpersoons en een 2 persoonsslaapkamer.
De slaapkamers komen boven allen uit op een balkon met een fenomenaal uitzicht en bij de keuken aan de zuidkant op een terras. Balkonreel is van wit aluminium, zoals ook de trap vanaf de inrit aan de voorzijde van het huis.

Er is telefoon en internet aansluiting (Orange) en satelliet -TV aanwezig d.m.v. Canal Digital kaarten.

Vrijwel alle ramen zijn voorzien van witte aluminium rolluiken.

FSNL 575
Vyrex Solutions | 2018