Advertentie publiceren

Prachtig dorpshuis met drie verdiepingen, vijf slaapkamers, een binnentuin en bijgebouwen.

€ 191.160
Oppervlakte 153 m²
Perceel 211 m²
Aantal kamers 7 kamers

A14272 – Dit karakteristieke huis met ruime accommodatie, verdeeld over drie verdiepingen, ligt op een centrale locatie in een dorp, met een eigen, omheinde en rustige binnentuin.
Op de begane grond bevinden zich een grote eetkeuken, die goed is uitgerust met inbouwapparatuur, en een ruime zitkamer met pelletkachel en toegang tot de tuin. Er is ook een toilet op de begane grond.
Een familiebadkamer en vier ruime slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, met nog een slaapkamer en een groot kantoor op de tweede verdieping.
De binnentuin is volledig omheind en privé. Er zijn twee bijgebouwen die verbouwd zouden kunnen worden voor extra accommodatie. Een van deze bijgebouwen is verdeeld over twee niveaus, heeft toegang tot de straat en is voorzien van elektriciteit en sanitair. De andere, met een betonnen vloer, wordt gebruikt voor opslag.
De woning zou ook een heerlijke gezinswoning zijn, of een vakantiehuis dat weinig onderhoud vergt.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 191.160
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers5
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A14272

Locatie

Dit object ligt in Corlay (22320), in Côtes-d'Armor (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod