Advertentie publiceren

Vrijstaand huisje met 3 slaapkamers, bewoonbaar maar met een te renoveren kamer in een prachtig landschap. Lar

€ 125.350
Oppervlakte 76 m²
Perceel 3000 m²
Aantal kamers 4 kamers

A16752 – Het pand ligt net buiten Merdrignac en heeft prachtig uitzicht over het platteland. De huidige eigenaren hebben het pand in de afgelopen 30 jaar gerenoveerd tot een goede standaard, maar er moet nog een kamer worden afgemaakt. Deze kamer is 37m2 en heeft het potentieel om een prachtige aanwinst voor het huis te zijn. Er is een grote Bretonse open haard in deze kamer, klaar om weer tot leven te worden gewekt. De fosse is conform.
Merdrignac is een levendige stad met een grote supermarkt, artsen, dierenartsen en een goede keuze aan bars en restaurants. De stad ligt op 40 minuten van het vliegveld in Rennes en iets meer dan een uur van de haven van St Malo. In centraal Bretagne zijn er veel stranden die gemakkelijk te bereiken zijn. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Broon. Fantastische wandelingen op het platteland, de oude spoorlijn kan worden bereikt aan het einde van een klein laantje en is nu een fietspad voor fietsliefhebbers. U kunt vanaf dit huis kilometers wandelen of fietsen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 125.350
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16752

Locatie

Dit object ligt in Merdrignac (22230), in Côtes-d'Armor (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod