Huis verkopen

Aan de oever van de rivier de Trieux, een groot potentieel voor deze mooie woning met 3 slaapkamers en een grote ga

€ 141.700
Oppervlakte 95 m²
Perceel 165 m²
Aantal kamers 5 kamers

A20493YGA22 – PONTRIEUX, het “Kleine Venetië van Trégor”! Zijn haven, zijn stoomtrein, zijn washuizen, zijn kunstenaarswinkels, zijn bedrijven, zijn wekelijkse markt en zijn vakwerkhuizen maken het tot een essentieel onderdeel van het Bretonse toerisme. Het is hier, in de “Petite Cité de Caractère”, dat LEGGETT Immobilier u dit prachtige pand met karakter aan de oevers van de Trieux aanbiedt.
U zult verleid worden door de volumes en het enorme potentieel van dit gebouw.
Het station, niet ver weg, zal u de auto doen vergeten voor uw lange reizen!
Met 3 slaapkamers, waarvan één op de begane grond met direct uitzicht op de rivier, maakt de grote zolder een grotere capaciteit mogelijk. De grote ingerichte keuken die uitgeeft op de woonkamer biedt een mooie leefruimte en via de woonkamer directe toegang tot de binnenplaats die uitnodigt tot ontspanning in volledige privacy bij het vredige geluid van de rivier. De grote dubbele garage en zijn toegang tot de binnenplaats bieden ook een groot potentieel voor ontwikkeling.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 141.700
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A20493YGA22

Locatie

Dit object ligt in Ploëzal (22260), in Côtes-d'Armor (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod