Huis verkopen

Mooi dorpshuis en grote tuin in uitstekende staat, niet ver van de prachtige Bretonse kust!

€ 109.945
Oppervlakte 50 m²
Perceel 802 m²
Aantal kamers 2 kamers

A18271DEM22 – Dit goed gepresenteerde dorpshuis is in zeer goede staat met een recent geïnstalleerde keuken, douche en zonnige veranda aan de voorkant. Het huis is omgeven door een grote tuin met gazon en mooie bloemen en bomen, ligt terug van de weg en is volledig omheind.
De verhoogde begane grond bestaat uit een veranda/entree, woonkamer, keuken, slaapkamer, doucheruimte en toilet. Beneden is een grote kelder die momenteel wordt gebruikt voor opslag en als een tweede zomerslaapkamer (lekker koel) met een wastafel en toilet ernaast. De voormalige garage wordt gebruikt voor extra opslag.
Met gemakkelijke toegang tot de RN12, de prachtige roze granieten kust en de middeleeuwse toeristische steden Guingamp, Lannion en Morlaix zijn gemakkelijk te bereiken, samen met de hoofdwegen naar Parijs.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 109.945
 • Type objectOnbekend
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A18271DEM22

Locatie

Dit object ligt in Plounévez-Moëdec (22810), in Côtes-d'Armor (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod