Advertentie publiceren

Een prachtig gerenoveerd complex van vijf gites, camping, zwembad en grote speelzaal/bar.

€ 477.000
Oppervlakte 260 m²
Perceel 5405 m²
Aantal kamers 22 kamers

A14167 – Dit prachtig gerenoveerde complex van vijf gites en een appartement gelegen op het prachtige platteland van centraal Bretagne biedt een uitstekende zakelijke mogelijkheid en een uitstekend inkomstenpotentieel. Het complex ligt op meer dan 5000m2 grond en ligt op korte afstand van het vriendelijke dorp, compleet met bar. Het is ook maar een klein eindje rijden naar de stad Mur de Bretagne met alle voorzieningen, en iets verderop ligt het zeer populaire Lac de Guerledan, een toevluchtsoord voor toeristen met zijn stranden, bars, restaurants, boten, kano’s en boswandelingen. De grote regionale historische steden Pontivy en Loudeac zijn gemakkelijk te bereiken via een uitstekend wegennet.
Het complex bestaat uit vijf stenen huizen met 3 bedden en een extra kleine camping met 3 dubbele elektrische punten. Er is ook een eenpersoonsappartement met een hoog terras en uitzicht en een zeer grote speelkamer met bar en grote berging. Een zwembad maakt het geheel nog aantrekkelijker.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 477.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers22
 • Slaapkamers16
 • Badkamers6
 • ReferentieUF-A14167

Locatie

Dit object ligt in Saint-Connec (22530), in Côtes-d'Armor (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod