Advertentie publiceren

Charmante plattelandswoning met drie slaapkamers, talrijke bijgebouwen en grote tuin.

€ 178.200
Oppervlakte 100 m²
Perceel 2018 m²
Aantal kamers 5 kamers

A10259 – Deze lichte en luchtige woning met drie slaapkamers ligt aan een omheinde binnenplaats in een rustig gehucht op het platteland en is klaar om in te trekken.
Op de begane grond bevinden zich een ruime en modern ingerichte keuken, een woonkamer met houtkachel, een slaapkamer, een familiebadkamer en een bijkeuken. Een trap vanuit de hal leidt naar de eerste verdieping waar zich nog twee slaapkamers bevinden.
De woning is voorzien van dubbele beglazing.
Naast het hoofdgebouw is nog een pand waar renovaties moeten worden voltooid. De verkopers zijn begonnen met het aanleggen van leidingen en isolatie en sommige materialen voor de afwerking zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Dit is een kans om nog een woning met drie slaapkamers te creëren.
Op de binnenplaats zijn ook een hangar, waterput, houtschuur en een grote werkplaats. De tuin aan de achterzijde van het pand biedt een prachtig uitzicht over het landschap.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 178.200
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A10259

Locatie

Dit object ligt in Senven-Léhart (22720), in Côtes-d'Armor (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod