Huis verkopen

Een heerlijk huis gelegen op een rustige locatie op 5 minuten afstand van een prachtig strand.

€ 256.800
Oppervlakte 114 m²
Perceel 888 m²
Aantal kamers 9 kamers

A20177EDA29 – Deze mooie woning is zorgvuldig gerenoveerd door de huidige eigenaar en biedt ruime accommodatie op een rustige locatie, binnen handbereik van een prachtig strand. Naast de keuken, eetkamer en zitkamer op de begane grond is er ook een slaapkamer en doucheruimte – perfect voor degenen die minder goed met de trap overweg kunnen! Op de eerste verdieping zijn er nog 2 grote slaapkamers, waarvan een met douche en wastafel, naast een kleinere kamer, die momenteel gebruikt wordt als knutselkamer, en een zolderruimte, waar een toilet en wastafel zijn en die ideaal zou zijn als tweede badkamer. De kelder is even groot als het huis en biedt een grote ruimte voor opslag – perfect voor watersportuitrusting – en een garage. Het souterrain heeft ook potentieel om te worden verbouwd tot een apart appartement, wat een geweldige vakantieaccommodatie zou zijn!
Een grote tuin completeert alles wat deze woning te bieden heeft, die je niet mag missen!
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 256.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A20177EDA29

Locatie

Dit object ligt in Finistère (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod