Huis verkopen

Een groot huis met bijgebouwen, een bos en de voormalige boerderij om te renoveren.

€ 214.000
Oppervlakte 136 m²
Perceel 17814 m²
Aantal kamers 10 kamers

A16103 – De mogelijkheden voor deze woning zijn eindeloos! Het huis biedt ruime, familiaire accommodatie met de mogelijkheid van een slaapkamer, evenals de badkamer, op de begane grond, samen met een grote keuken, eetkamer en zitkamer. Op de eerste verdieping is er naast de 4 tweepersoons slaapkamers ook een kleinere slaapkamer, momenteel in gebruik als speelkamer, die ook een geweldige tweede badkamer zou zijn.
Buiten wacht de oude boerderij gewoon op iemand om het te renoveren tot een ander pand van goede grootte, terwijl de voormalige varkensstal nog een uitstekende accommodatie zou zijn of een geweldig doucheblok voor een glamping/camping, die zou kunnen worden gevestigd in het bosrijke gebied. Naast deze spannende mogelijkheden is er ook een grote open schuur, die een ideale locatie kan zijn voor openluchtevenementen.
Het dorp Plonevez du Faou, dat alle dagelijkse voorzieningen biedt, ligt op ongeveer 6 km afstand, terwijl de grotere steden Châteauneuf du Faou en Carhaix-Plouguer beide op ongeveer 15 minuten afstand liggen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 214.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A16103

Locatie

Dit object ligt in Plonévez-du-Faou (29530), in Finistère (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod