Advertentie publiceren

Een dorpshuis met ruime tuin op loopafstand van plaatselijke voorzieningen.

€ 122.080
Oppervlakte 94 m²
Perceel 925 m²
Aantal kamers 8 kamers

A18108EDA29 – Dit ruime dorpshuis is een ideaal familie- of vakantiehuis. De slaapkamer en badkamer op de begane grond maken het perfect voor wie minder goed ter been is, terwijl er boven nog eens 2 slaapkamers en een badkamer zijn. De woning is aan een opfrisbeurt toe, maar een onlangs geïnstalleerde pelletketel en een pelletbrander in de zitkamer zorgen ervoor dat het huis altijd gezellig is. Een nieuwe warmwatertank zorgt voor gloeiend heet water tijdens de zomermaanden. Het huis is onlangs ook volledig opnieuw bedraad.
Buiten ligt een mooie, op het zuiden gerichte tuin, met onderaan een groot voormalig bijgebouw. Hoewel dit moet worden gerenoveerd, zou het een ideale werkplaats of kantoorruimte zijn voor iemand die vanuit huis wil werken.
Het dorp biedt dagelijkse voorzieningen. Met de prachtige Atlantische kust en vele bezienswaardigheden binnen handbereik heeft dit object veel te bieden!
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 122.080
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A18108EDA29

Locatie

Dit object ligt in Plonévez-du-Faou (29530), in Finistère (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod