Advertentie publiceren

Een onlangs gerenoveerde, ruime woning met tuin en land.

€ 161.320
Oppervlakte 130 m²
Perceel 7960 m²
Aantal kamers 7 kamers

A16584 – Dit mooie huis biedt ruime accommodatie voor gezinnen, die zorgvuldig is gerenoveerd door de huidige eigenaren. De badkamer en keuken zijn volledig vernieuwd, terwijl de houtkachel in de zitkamer ook is vervangen. Het huis heeft op de begane grond een grote eetkamer, eveneens voorzien van een houtkachel en een handig toilet met wastafel op de benedenverdieping, terwijl er boven 3 slaapkamers zijn en een grote badkamer met dubbele douche en apart bad. Bovendien vraagt de zolderruimte om te worden verbouwd tot verdere accommodatie, zodra de juiste vergunningen zijn aangevraagd.
De buitenruimte heeft ook veel te bieden en biedt een bovengronds zwembad van 8m x 5m en een terras omgeven door tuinen, waar zich ook een mooie werkplaats bevindt. De tuinen lopen over in het land, compleet met een beekje en een bebost gebied – een geweldige ruimte voor wie zijn eigen fruit en groenten wil kweken!
Dit huis mag u niet missen!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 161.320
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A16584

Locatie

Dit object ligt in Poullaouen (29246), in Finistère (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod