Advertentie publiceren

Mooi stenen huis vol karakter en originele kenmerken, met twee bijgebouwen. Gelegen in een rustige

€ 137.800
Oppervlakte 170 m²
Perceel 422 m²
Aantal kamers 7 kamers

114274DOD56 – Sympathiek gerenoveerd, is dit bedrieglijk ruime huis voorzien van prachtige glas-in-lood elementen met zichtbare balken en een indrukwekkende stenen open haard met een houtkachel. Als hoofdverblijf of vakantiehuis biedt dit huis met 3-4 slaapkamers en 3 badkamers vele mogelijkheden. In de achtertuin staat een schuur, ideaal voor een werkplaats met nieuw dak en elektriciteit.
Tegenover het huis staat een schuur met 2 verdiepingen die gerenoveerd kan worden en een garage. De open keuken/woonkamer heeft een reeks ingebouwde eenheden met glas-in-lood inleg, een eiland, een fornuis en een open haard met houtkachel. Dit leidt tot een grote eetkamer. Er is een grote badkamer op de begane grond met wastafel, bad met douche en toilet. Er is ook een andere kamer die gemakkelijk kan worden verbouwd tot bijkeuken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 137.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-114274DOD56

Locatie

Dit object ligt in Guilliers (56490), in Morbihan (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod