Huis verkopen

Prachtige woning met 2/3 slaapkamers en een extra cottage met 3 slaapkamers, nog een woning om te renoveren p

€ 399.000
Oppervlakte 330 m²
Perceel 10755 m²
Aantal kamers 13 kamers

A23099JAM56 – Een prachtig pand met eindeloze mogelijkheden. Het hoofdgebouw met 2 slaapkamers is prachtig, maar er is ook een apart huisje met 3 slaapkamers dat ook een heerlijk huis is. Het ligt in het centrum van Bretagne, op anderhalve kilometer van Guilliers met alle voorzieningen die je nodig hebt. Vannes ligt op een uur rijden, net als St Brieuc. Als je op zoek bent naar reisverbindingen, dan ligt St Malo op een uur rijden en het vliegveld van Rennes op 45 minuten. Dit object zou ideaal zijn voor bewoning door meerdere generaties of kan een extra inkomen opleveren door het huisje te verhuren.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 399.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers13
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A23099JAM56

Locatie

Dit object ligt in Guilliers (56490), in Morbihan (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod