Huis verkopen

Schitterend gerenoveerd groot stenen huis met grote tuin en aangrenzende Gite vlakbij Josselin.

€ 242.000
Oppervlakte 193 m²
Perceel 1385 m²
Aantal kamers 8 kamers

A22006DEM56 – Ontdek dit prachtig gerenoveerde stenen huis en de mooie aangebouwde Gite (de middelste twee huizen in een rij van vier), gelegen in een rustig gehucht vlakbij Josselin en Ploërmel. De op maat gemaakte, met de hand afgewerkte interieurs zijn van hoge kwaliteit en zitten vol interessante details, zoals het uitgebreide gebruik van witgekalkt hout, de grote open trappen, de keuken in boerderijstijl, de houtkachel en de zichtbare balken.
Ideaal gelegen op slechts twee minuten van de RN24, kunnen deze twee prachtige huizen vol charme en karakter je nieuwe droomhuis worden, en met zakelijk potentieel! Het totale perceeloppervlak voor beide huizen is een royale 1415 m2. Niet te missen!
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 242.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A22006DEM56

Locatie

Dit object ligt in Josselin (56120), in Morbihan (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod