Huis verkopen

Groot huis en bijgebouwen voor volledige renovatie, gelegen in een mooi dorp.

€ 99.000
Oppervlakte 142 m²
Perceel 618 m²
Aantal kamers 7 kamers

A17102 – Dit grote huis met aangrenzende werkplaats/garage zou een groot familiehuis kunnen zijn, of biedt mogelijkheden voor herontwikkeling tot appartementen. Gelegen in een mooi, populair dorp niet ver van Pontivy.
Op de begane grond is een grote, lichte keuken, woonkamer, eetkamer, berging, WC en toegang tot de stookruimte aan de achterzijde van het pand.
Boven zijn vier ruime slaapkamers (drie met toegang tot een balkon), een familiebadkamer en een vijfde kamer die ook als logeerkamer of kantoor/studio kan dienen. Daarboven is een grote zolderruimte die met de toevoeging van een trap kan worden verbouwd tot een andere woonruimte.
Ernaast staan twee zeer grote metalen loodsen die momenteel dienst doen als werkplaats.
Kergrist is een leuke stad en groeit. Er is een bar/restaurant, een autogarage en een wekelijkse markt. Pontivy en Mur de Bretagne liggen op korte afstand met de auto.
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 99.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers7
  • Slaapkamers4
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A17102

Locatie

Dit object ligt in Kergrist (56300), in Morbihan (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod