Huis verkopen

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers - op een EILAND, fantastisch, ook beschikbaar als duplex, WOW!

€ 595.000
Oppervlakte 89 m²
Aantal kamers 4 kamers

A17412 – Mooie BELLE-ÎLE-EN-MER!
Als u gaat kopen, waarom dan niet iets heel anders? Het eilandleven, maar slechts 45 minuten met de veerboot naar het vasteland – wat een geweldig woon-werkverkeer! Geweldig voor bootliefhebbers of voor een uitje, of kies voor een heel ander gezinsleven met basisscholen en een hogeschool op het eiland.
De ontwikkeling ligt tegenover de waterweg aan de rand van een van de kades en vlak langs de haven. De St Louis maakt deel uit van het trotse erfgoed van het eiland, met behoud van de grootse buitenkant en met gloednieuwe moderne kenmerken en styling. En u krijgt een lounge voor bewoners en zelfs een fitnessruimte voor bewoners. Kiest u voor het prachtige 3-slaapkamer duplex appartement (zie foto’s)?! Maak nu uw reservering en u kunt begin 2024 van uw nieuwe leven genieten, u hoeft niet lang meer te wachten!
Meer foto’s beschikbaar, vraag gerust.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 595.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A17412

Locatie

Dit object ligt in Le Palais (56360), in Morbihan (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod