Advertentie publiceren

Prestigieus groot huis in de stad en aan de rivier! 6 bedden, parkeerplaats +garage, plus een gebouw om te renoveren

€ 535.300
Oppervlakte 160 m²
Perceel 1415 m²
Aantal kamers 8 kamers

A07693 – Dit zeer geliefde familiehuis, recentelijk gebruikt voor verhuur, is een fantastisch vrijstaand karakteristiek pand op een geweldige locatie met de tuin die naar beneden leidt naar de rivier. Stelt u zich voor: luieren aan de rivier op het zonovergoten terras, vissen, varen, genieten van de natuur of gewoon de wereld voorbij zien gaan, naar de stad wandelen voor een heerlijke maaltijd op het kerkplein van deze charmante middeleeuwse ‘stad van karakter’ en terugkeren voor apéros in de avond, c’est la belle vie!
Uiterst zeldzaam voor dit gebied, heeft dit huis een omheinde prive-off-straat parking. Niet alleen dat, het komt ook met een gelijkvloerse garage en een andere 3 verdiepingen tellende ‘cottage’, voor mogelijke renovatie voor bewoning op 2 verdiepingen, afhankelijk van bouwvergunning. De benedenverdieping is momenteel ook een garageruimte. Misschien zou zelfs alleen al het verhuren van deze garages u een beetje extra geld opleveren om van te genieten! Vraag me ook naar fantastische wisselkoersen om uw budget nog meer te helpen.
Op een perceel van meer dan 1400m2.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 535.300
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A07693

Locatie

Dit object ligt in Malestroit (56140), in Morbihan (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod