Advertentie publiceren

Zeldzame kans om dit uitzonderlijke bourgeois herenhuis van voor Napoleon te verwerven, gelegen in het hart van

€ 424.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 344 m²
Aantal kamers 9 kamers

A08418 – Voor het eerst in 25 jaar op de markt, een zeldzame kans om dit uitzonderlijke en imposante bourgeois herenhuis van voor Napoleon te verwerven, gelegen in het historische stadje Pontivy in het hart van Bretagne. Achter het huis ligt een ommuurde privétuin en als extra bonus is er een royale garage aan de zijkant van het hoofdgebouw, zeldzaam en gewild in de oude wijk.
Dit grote huis profiteert van royale lichte kamers, hoge plafonds en prachtige architectonische details, waaronder dambord zwart-witte marmeren tegels, gepolijste houten vloeren, een boog, een groot trappenhuis, een prachtige Maria Theresa kroonluchter, sierlijke houten lambrisering, plafondrozen, en op veel plaatsen zijn de muren versierd met stoffen lambrisering.
Het huis is altijd goed onderhouden, er is overal dubbele beglazing met houten kozijnen, centrale verwarming op gas, de grote zolder is goed geïsoleerd en biedt enorme mogelijkheden voor verdere verbouwing. De schone en goed georganiseerde kelders bieden nog meer ruimte beneden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 424.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers6
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A08418

Locatie

Dit object ligt in Pontivy (56300), in Morbihan (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod