Huis verkopen

Geheel gerenoveerd vrijstaand huis met 4 slaapkamers in St-Martin-sur-Oust, enorme kelder, geen werkzaamheden, prachtig uitzicht.

€ 226.840
Oppervlakte 130 m²
Perceel 1080 m²
Aantal kamers 7 kamers

A20980CRP56 – Dit nette en ruime huis, gebouwd in 1973, is volledig gerenoveerd, gelegen op het zuiden met uitzicht op de Oustvallei, op een omheind perceel van 1080 M² . Vlakbij Malestroit, een ‘stad met karakter’ aan het kanaal, met supermarkten, een wekelijkse markt het hele jaar door, twee middelbare scholen en zelfs een internationaal zomer Rock Festival! Slechts 40 minuten naar Vannes en de kust of ga naar het noorden naar het bos van Broceliande, vol met de legendes van Arthur en Merlijn en met Kerstmis naar het oosten naar La Gacilly voor het fotofestival en het soepfestival, en vergeet niet de wereldberoemde kerstverlichting in Rochefort-en-Terre te bezoeken. Er is genoeg te doen, of dit nu je hoofdhuis is of je perfecte uitje, dus kom dit fantastische huis bekijken.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 226.840
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A20980CRP56

Locatie

Dit object ligt in Saint-Martin (56200), in Morbihan (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod