Advertentie publiceren

Stenen longère, gedeeltelijk gerenoveerd tot een hoge standaard. Idyllisch gelegen, op vijf minuten van Pontivy.

€ 174.995
Oppervlakte 130 m²
Perceel 1392 m²
Aantal kamers 4 kamers

A12669 – Deze mooie stenen longère ligt in een rustig en pittoresk gehucht bij de rivier, op vijf minuten van het centrum van Pontivy. Het is gedeeltelijk gerenoveerd, met alle werkzaamheden van hoge kwaliteit.
De begane grond is bijna compleet en bestaat uit een keuken, bijkeuken, doucheruimte met toilet en een grote woonkamer met een onder architectuur ontworpen open haard van steen en eikenhout. Sommige ramen zijn voorzien van dubbel glas in houtskeletbouw. Er moeten nog andere ramen worden gedaan en twee buitendeuren worden gemaakt en geïnstalleerd.
Boven is een grote zolder die is dichtgetimmerd en voorzien van vele Velux ramen en een grote opening voor een raam met uitzicht op de voortuin. Er zijn tekeningen van architecten beschikbaar voor een huis met 3-4 slaapkamers, de ruimte is klaar om meteen aan de slag te gaan.
Het dak en de septic tank zijn recent.
Eenmaal klaar zal dit een uitzonderlijk huis zijn op een gewilde locatie. Potentieel om een luxe Gite te creëren.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 174.995
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A12669

Locatie

Dit object ligt in Saint-Thuriau (56300), in Morbihan (regio Bretagne).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod