Huis verkopen

Vrijstaand huis, mooie tuin, 3 slaapkamers, gite mogelijkheid. Vlakbij kanaal, Redon & La Gacilly. Zee &

€ 175.000
Oppervlakte 85 m²
Perceel 3145 m²
Aantal kamers 5 kamers

A22377JHK56 – Dit is een prachtig bijgewerkt, netjes en smaakvol huis met een aantrekkelijke aangelegde ‘bos’ stijl tuin en uitzicht over het veld. U bent ook binnen bereik van een mooie wandeling naar de rivier de Oust/Nantes-Brest kanaal.
Het huis bestaat uit een woonkamer van 23 m2 met een houtkachel en uitzicht op de tuin, een woonkeuken van 18 m2, 3 slaapkamers en 2 badkamers en is een geweldig familiehuis of vakantiehuis. Of, met een beetje innovatief ontwerp, kan het worden omgezet in twee eenheden door de kleinste slaapkamer om te bouwen tot een keuken / eetkamer.
Slechts 1 km van het dorp en 10 km van Redon (TGV-station, Parijs in ongeveer 2 uur) en 45 minuten van een strand, dit is een geweldig huis op een geweldige locatie, kom en bezoek het nu.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 175.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A22377JHK56

Locatie

Dit object ligt in Saint-Vincent-sur-Oust (56350), in Morbihan (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod