Huis verkopen

VANNES Schitterende nieuwbouw 2-slaapkamer appartement op het zuiden met balkon en parkeerplaats. Off-plan levering

€ 290.000
Oppervlakte 68 m²
Aantal kamers 3 kamers

A17935 – Verschillende appartementen met balkon beschikbaar vanaf 289 000 euro. Op 20 minuten lopen van de Remparts en het Parc de la Garenne. Aan de voet van het gebouw kruist buslijn 3 de stad van oost naar west, terwijl lijnen 2 en 6 op minder dan 5 minuten lopen liggen. Een bakker, een slager, een groenteboer, een LIDL en een Netto liggen allemaal op 5 minuten loopafstand. Verder oostwaarts is er het commerciële centrum van Poulfanc, (Intermarché en een winkelgebied) en de Quais de Séné (talrijke winkels en diensten).
Binnenin de accommodatie staat helderheid voorop: grote ramen openen de woonkamer, die ideaal is blootgesteld. De exterieurs, met hun glazen balustrades, zijn diep en gemakkelijk te verbouwen. Op de bovenste verdiepingen bevinden zich uitzonderlijke terrassen, die extra leefruimte bieden voor het dagelijks leven.
40 vrije units op 3 verdiepingen, met dubbele zolder
Berging en wasruimte voor de grotere eenheden
Glazen balustrades voor de buitenkant
Ondergronds en bovengronds parkeren
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 290.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A17935

Locatie

Dit object ligt in Vannes (56000), in Morbihan (regio Bretagne).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod