cafe, hotel ou restaurant 35 pièces, 1700 m2, à AUVERGNE dans le 63000, 529 000€

€529.000

Auvergne-Rhône-Alpes, Auvergne-Rhône-Alpes

35 Bedrooms 1.700 m2

Contact opnemen

Te koop Fonds de Commerce van een charmant hotel – restaurant gelegen in de Auvergne ; ‘’instap klaar”.

Dit prachtige hotel van 1700m2 beschikt over 20 kamers en een familie suite met twee kamers. Op de begane grond hebben de receptie en het restaurant beide een onafhankelijke ingang. Hier vindt u tevens een salon met openhaard en bar. Deze ruimte is met veel zorg gerenoveerd en op elegant wijze gedecoreerd. Het ontbijt wordt aangeboden in een speciaal daartoe bestemde ruimte met mooi uitzicht. De grote eetzaal heeft momenteel veertig couverts, maar deze capaciteit kan worden uitgebreid naar meer dan honderd, waardoor u desgewenst bruiloft -en verjaardagsfeesten aan kunt bieden. Er is een grote professionele keuken, waarvan het grootste gedeelte van de inventaris geheel nieuw is.

Buiten heeft het hotel een aangenaam terras rondom het zwembad met een prachtig uitzicht over de aangrenzende tuin van 4800m2 en de lagergelegen vallei. Naast het zwembad is een kleine bar en een kleedruimte. Onder het hotel is op zwembad-niveau nog een opslag ruimte en een zaal met eigen opgang voor het organiseren van bijeenkomsten. Deze kunt u ook inrichten als wellness ruimte en er bijvoorbeeld een jacuzzi plaatsen. Voor de eigenaren is er een met veel zorg ingericht appartement van 90m2, dat beschikt over een woongedeelte, 2 slaapkamers en een badkamer.

Het hotel is toeristisch ideaal gelegen en in de omgeving kunt u uw klanten diverse watersport activiteiten aan bieden op een meer, maar ook mointainbiken, vissen, golf en wandelen. Het hotel verkeerd in zeer goede staat en is perfect onderhouden. De omzet ligt rond de 320.000,- Euros per jaar en het is mogelijk deze nog verder te ontwikkelen. De verkoop omvat alle roerende goederen en materiaal benodigd voor de exploitatie.

Dit prachtige hotel wordt u aangeboden door Inter-France – Sympa-Immobilier. Specialist in de verkoop van horeca ondernemingen in Frankrijk sinds 1995.

V6789
Vyrex Solutions | 2018