Camping, maison et trois gîtes a vendre, Auvergne

€565.000

Auvergne-Rhône-Alpes, Auvergne-Rhône-Alpes

16 Bedrooms 330 m2

Contact opnemen

Te koop prachtig gesitueerde camping met privé woning, drie gîtes, twee grote schuren en rondom uitzicht, in de Auvergne Allier. Op een perceel van ruim 2,5 hectare met vijftien zeer ruime plekken, allen voorzien van elektriciteit. De plekken meten 100 tot 150m2 elk en de meeste hebben schitterend uitzicht.

In de privé woning een gezellige entree, ruime woonkeuken, grote woonkamer, toilet en badkamer. Op de eerste etage is in de helft van een ruime zolder een slaapkamer en een nog af te maken kamer gebouwd. Het dak is geïsoleerd. Onder het gehele huis nog vier ruimtes die nu dienst doen als opslag maar prima omgebouwd kunnen worden tot kamers.

In de eerste schuur bevindt zich een gîte bestaande uit een keuken, woonkamer, twee slaapkamers en badkamer met toilet. De rest van de schuur dienst als opslag voor tractor en ander vervoer.

De twee andere gîtes bevinden zich in een apart gebouw, ze hebben beide een woonkamer, keuken en badkamer met toilet op de begane grond en op de verdieping twee slaapkamers en een toilet. Het geheel is netjes en met oog voor detail gerenoveerd.

De tweede schuur is voor de voorzieningen van de camping ingericht met grote sanitair ruimte, atelier, speelhonk en opslagruimte.

Op het terrein is een jeu-de-boules baan, een zwembad en veel speelruimte voor kinderen. In de omgeving zijn een klimpark en velorail en je kunt er kanoën, paardrijden, golfen en zwemmen.

Een mooi compleet geheel om uw gasten een fijne vakantie te kunnen bieden. Ligt geheel vrij zonder buren en heeft rondom vrij uitzicht!

Inter-Frankrijk / Sympa-Immobilier
Specialist in de verkoop van campings in Frankrijk sinds 1995

—–

V6896
Vyrex Solutions | 2018