Advertentie publiceren

Niet typisch gerenoveerd huis in mooi gehucht, grote tuin met waterput en grote kamer om in te wonen.

€ 136.250
Oppervlakte 133 m²
Perceel 1190 m²
Aantal kamers 5 kamers

A16058 – Gelegen in een bekend gehucht, is dit oude huis gerenoveerd in een minimalistische geest, met eenvoudige en moderne materialen. Vol sereen licht heeft het 4 kamers op de begane grond: een ingerichte keuken, twee slaapkamers of woon/eetkamer, uitkomend op een kleine tuin op het zuiden, een comfortabele badkamer en een zeer interessante grote kamer geschikt voor yoga of dans met een kitchenette. De eerste verdieping heeft een kathedraalplafond voor een ruime slaap/studeerkamer met een doucheruimte. Een zolder, met toegang vanaf de buitentrap biedt nog wat meer ruimte.
Een tuin van 1100 m2 ligt zeer dicht bij het huis en stelt u in staat uw eigen groenten te verbouwen en diners en heerlijke barbecues te organiseren. Dit alles maakt deze woning zeer aantrekkelijk en zal uw creativiteit vergroten. Winkelen, boerenmarkt en cultureel leven liggen op tien minuten afstand, restaurant is te voet bereikbaar. Geniet van mooie wandelingen langs het kanaal, dicht bij de Bec d’Allier. Ga naar Orleans en Parijs in twee uur met de trein !

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 136.250
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16058

Locatie

Dit object ligt in Cuffy (18150), in Cher (regio Centre).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod