Huis verkopen

Luxe berg chalet in Auron, voor zomer en wintersport vakanties

€ 1.281.000
Oppervlakte 167 m²
Perceel 41 m²

Dit luxe berg chalet in Auron ligt in de zuidelijke Alpen op 1600m hoogte. Zomers maakt u hier de mooiste bergwandeling en vanaf half december tot eind April is Auron een gezellig dorp met de mooiste ski pistes.

In uw berg chalet in Auron beschikt u uiteraard over een weids uitzicht over het skigebied en de Alpen. De solide bouw is voorzien van alle denkbare luxe zoals een luxe wellness ruimte met verwarmd zwembad voor de bewoners. Na een dag skien of een bergwandeling is het dan ook heerlijk thuiskomen. Het genoemde penthouse heeft de hele bovenste etage, met een aparte mezzanine welke u ook als slaapkamer kunt gebruiken. Informeer naar de kleinere appartementen met 1 of 2 slaapkamers.

1 slaapkamer appartement al vanaf 264.000 euro

Luxe berg chalet in Auron, voor zomer en wintersport vakanties

Alle appartementen zijn uitgerust met eiken parket, een complete keuken, badkamer uitgerust hangend toilet etc. De ingang is beveiligd met videofoon, een cabine voor kids in alle appartementen, een privé skilokaal voor ski’s en schoenen en een ondergrondse parkeergarage zodat uw auto altijd veilig en droog staat.

De grote gemeenschappelijke ruimte in het chalet biedt een gezellige open haard en een barbecue plaats buiten. Binnen biedt het wellness gedeelte een verwarmd zwembad, een sauna, douches en kluisjes.

Luxe berg chalet in Auron, voor zomer en wintersport vakanties

Het nieuwbouw chalet biedt onderdak aan diverse appartementen, van een studio tot een vier slaapkamer penthouse op het dak. De residentie bestaat uit 27 lichte en ruime appartementen die uitkomen op grote terrassen met uitzonderlijk uitzicht op de hellingen en de natuur. Het chalet heeft een prachtige zuidwestelijke ligging.Luxe berg chalet in Auron, voor zomer en wintersport vakanties.

Auron ligt dichtbij het beroemde Mercantour Park, behoort het skigebied van Auron tot de stad Saint Etienne de Tinée. Minder dan 1u30 van Nice en de internationale luchthaven, Cannes en Monaco, en de stranden van de Côte d’Azur, biedt het resort het hele jaar door een uitzonderlijk aantal zonuren. Geniet van een unieke ervaring, tussen zee en bergen, zon en sneeuw, want het is één van de zeldzame resorts in Frankrijk waarmee u in één dag vanaf het strand naar de bergen kunt gaan.

Berg chalet voor de wintervakanties in Auron

Dit skigebied heeft het grootste skigebied van het departement Alpes-Maritimes. Auron, opgericht in 1937, verwelkomt u in de winter met zijn skigebied dat is verbonden met de dorp Saint Etienne de Tinée bij de gondel “Pinatelle”. Het strekt zich uit over 135 km aan pistes verspreid over 4 sectoren (Las donnas, Sauma long, Demandols en Lieuson). Het is de grootste piste in het departement van Alpes Maritimes.

Op het programma in Auron staan ​​sportieve activiteiten en wandelingen om uitzonderlijke landschappen te ontdekken. U kunt hier geweldig schaatsen, skien & snowboarden, langlaufen, sleeën, wandelen. Snowboarders vinden in Auron een special Snow Park waar spectaculaire stunts kunnen worden geoefend.

Na een dag wintersport plezier is er ruime keuze uit gezellige bars en restaurants voor een après-ski drankje of een avondje gezellig uit eten en genieten van heerlijke berggerechten.

Luxe berg chalet in Auron, voor zomer en wintersport vakanties

Berg chalet voor de zomervakanties in Auron

Wie op zoek is naar rust, ruimte en heerlijke frisse berglucht, vindt in Auron alles voor de sportieve mens. De balans tussen actief leven en ontspanning is snel gevonden. Het dorp Auron is ook in de zomermaanden een dynamisch resort. Zie Auron als een speelterrein op ware grootte waar u naar hartelust kunt fietsen, golfen op oefenbaan, minigolfen,  paardrijden, wandelen, klimmen, tennis spelen, boogschieten, fitness, zwemmen, yoga lessen volgen of genieten van de lokale wellness met gezichtsbehandeling en massages.

Auron en natuurpark Mercantour

Het Mercantour National Park is een van de tien nationale parken van Frankrijk. Het is gelegen aan de departementen Alpes-Maritimes en Alpes-de-Haute-Provence.

Het staat vooral bekend als een van de wildste natuurgebieden in Frankrijk; ongerept en ruig. Het biedt de bezoeker een van de meest gevarieerde landschappen, met duidelijke contrasten: de zeer bijzondere geografische ligging, vlakbij de Côte d’Azur, ontdekt u mediterrane accenten in de Alpen.

Het woord van architect Jean-Pierre Sauna

“Het ontwerp is een traditioneel architecturaal schrift in de bergen aangepast aan de implantatie plaats kenmerkt het project. Door de lineariteit ontstaan appartementen om te genieten van uitgebreide grote terrassen, en een panoramisch uitzicht op het skigebied en het geweldige landschap.

Het gebruik op de gevel van typische en nobele materialen zoals steen en hout helpt om een ​​volumetrisch beheerste schaal en een warme en authentieke perceptie te benadrukken. Vrije tijd en wellnessruimtes zoals zwembad, sauna en barbecueplaats houden verband houden met de kwaliteit van het gebruik van woningen. De architectuur is een vorm om te leven.”

Investeer in de perfecte vakantie

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.281.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieCLO-RR

Locatie

Dit object ligt in Raymond (18130), in Cher (regio Centre).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod