Advertentie publiceren

Renovatieproject met apart perceel inclusief schuur/garage in het hart van een dorp met voorzieningen

€ 51.000
Oppervlakte 120 m²
Perceel 174 m²
Aantal kamers 6 kamers

98203AF37 – Het pand moet van binnen volledig worden opgeknapt, dus herindeling van alle vertrekken is mogelijk. De huidige indeling voorziet in een entree/keuken met bijkeuken, een woon/eetkamer en nog een woonkamer op de begane grond. Er zijn 2 grote slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een derde slaapkamer is te vinden op de tweede verdieping, samen met een grote bruikbare zolderruimte.
Het huis heeft geen buitenruimte, maar er is een schuur en een binnenplaats op ongeveer 100 meter van het eigendom inbegrepen in de verkoop (volledige details hiervan kunnen ook bekeken worden onder referentie 98206AF37) en zou een uitstekende zomerkeuken/BBQ plaats zijn en ook parkeergelegenheid bieden. Er is water naar het perceel in de schuur, maar de elektriciteit moet worden aangesloten. Het komt langs, maar is niet aangesloten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 51.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-98203AF37

Locatie

Dit object ligt in Preuilly-sur-Claise (37290), in Indre-et-Loire (regio Centre).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod