Advertentie publiceren

Glorieus gerenoveerd en gemoderniseerd huis met 4 slaapkamers met uitzicht op open landschap. Grote garage en buiten

€ 219.950
Oppervlakte 173 m²
Perceel 6390 m²
Aantal kamers 7 kamers

99597MED37 – Neem plaats op het verhoogde terras op de begane grond, geniet van een glas met iets gezelligs. U heeft de rust verdiend die u in dit heerlijke huis zult krijgen. Zorgvuldig gemoderniseerd en aangepast door de huidige eigenaren gedurende vele jaren, er is weinig meer te doen. Het prachtige uitzicht vanaf de terrassen en de tuinen maken dit huis heel bijzonder. De tuin is voornamelijk aangelegd met gras en is gemakkelijk te onderhouden. Een deel van de tuin is verhuurd aan een lokale boer om er van tijd tot tijd een paard te laten grazen.
Als u een deel van het huis wilt verhuren, is er een zitkamer op de eerste verdieping met een hoekkeuken en eethoek, samen met de drie slaapkamers op de eerste verdieping die gemakkelijk kunnen worden gescheiden van de verhoogde ruimten op de begane grond. Het woongedeelte op de bovenverdieping heeft een eigen terras aan de zijkant, opnieuw met een prachtig, wijds uitzicht en zonder uitzicht op het hoofdterras aan de voorkant.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 219.950
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-99597MED37

Locatie

Dit object ligt in Villeloin-Coulangé (37460), in Indre-et-Loire (regio Centre).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod