Huis verkopen

Object in Indre, Centrum

€ 139.100
Oppervlakte 118 m²
Perceel 977 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Gelegen in een klein dorpje niet ver van het mooie meer van Eguzon, met supermarkt, restaurants en apotheek. Het vliegveld van Limoges ligt op ongeveer twintig minuten rijden, met vluchten vanaf East Midlands, Birmingham, Manchester en Gatwick.

Dit zeer mooie huis met drie slaapkamers is vrijstaand en staat op een stuk grond van ongeveer 900m2. Ideaal als vakantiehuis of als permanente woning, de eigenaren hebben het huis zorgvuldig gerenoveerd. Het huis is gelijkvloers, maar er is een zolder boven een van de slaapkamers, waardoor er mogelijkheden zijn om extra accommodatie te creëren als dat nodig is, afhankelijk van de bouwvergunning.

Je komt het huis binnen in de woon-eetkamer (37,5m2), met een heerlijk houtvuur en balkenplafond. Vanuit de woonkamer zijn er drie ruime slaapkamers (20m2), (9,5m2), (9,5m2), een badkamer met douche, bad en bidet. Een goed uitgeruste keuken naast de lounge/eetkamer, met veel opbergkasten, een vaatwasser en een wasmachine.

Buiten aan de achterkant is een goed onderhouden tuin, met een mooie zithoek onder de boom, en een terras aan de achterkant. Er is een mooie voortuin, met grind, met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Het huis heeft ook een ruime garage van 22m2. Dit is echt een mooi huis dat prachtig is onderhouden door de huidige eigenaren en klaar is om in te trekken.

Prijs inclusief makelaarskosten : 139.100 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 130.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 139.100
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI72231

Locatie

Dit object ligt in Bazaiges (36270), in Indre (regio Centre).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod