Huis verkopen

Object met zwembad in Indre, Centre

€ 71.500
Oppervlakte 88 m²
Perceel 2394 m²

Dit mooie halfvrijstaande 15e-eeuwse huisje, gelegen in het Brenne nationaal park, heeft een enorm potentieel. Het zit boordevol karakter, maar moet wel bijgewerkt worden. Het bestaat uit een zeer grote woonkeuken met grote openslaande deuren die uitkijken op de tuin. Het heeft een aparte zitkamer, wc en badkamer. Boven zijn twee slaapkamers met een wc en doucheruimte om het af te maken. Het is ook mogelijk om uit te breiden naar de zolder (afhankelijk van de juiste toestemming) om extra ruimte / grote slaapkamer te creëren.

De buitenmuren van het huis zijn al gesaust door ambachtelijke bouwers en het huis beschikt over een te renoveren betonnen zoutwaterzwembad. Het zwembad is omheind, maar overgroeid. Het terrein is groot en biedt uitzicht. Over het geheel genomen biedt dit huis een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Prijs inclusief makelaarskosten : 71.500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 65.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 10%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 71.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI72849

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Chaillac (36310), in Indre (regio Centre).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod