Huis verkopen

Object in Indre, Centrum

€ 29.000
Oppervlakte 50 m²
Perceel 2704 m²

Een te renoveren schuur in Le Châtre L’Anglin die het voordeel heeft dicht bij het stadje Chaillac en de grotere, middeleeuwse stad Saint-Benoit-Du-Sault met alle voorzieningen te liggen. Chaillac heeft een keur aan kleine winkeltjes en diensten en een mooi zwem- en vismeer. De grotere plaats St Benoit du Sault met supermarkt en meer winkels en diensten ligt op loopafstand (ongeveer 2 minuten met de auto). In een uur ben je op de internationale luchthaven van Limoges met vluchten naar regionale luchthavens in het Verenigd Koninkrijk.

De schuur is opgetrokken uit natuursteen en verkeert over het algemeen in zeer goede staat. Er is een mooie boomgaard met een groter aangrenzend perceel bouwgrond. Er is elektriciteit aangesloten op de schuur, maar dat zou opnieuw moeten gebeuren en er is een CU aanwezig.

Het aangrenzende perceel bebouwbare grond is ongeveer 1730m². Het perceel boomgaard is ongeveer 974m2.

Prijs inclusief makelaarskosten : 29.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 25.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 5.000 €

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 29.000
  • Type objectOnbekend
  • ReferentieBVI71790

Locatie

Dit object ligt in La Châtre-Langlin (36170), in Indre (regio Centre).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod