Huis verkopen

Object met zwembad in Indre, Centre

€ 1.990.000
Oppervlakte 630 m²
Perceel 83983 m²

Dit buitengewone kasteel ligt in het regionale park van de Brenne, ten zuiden van de Indre (36), in meer dan 8 ha prachtig aangelegde tuinen. Met onmiddellijk verdienpotentieel voor evenementen, seminars, concerten en verhuur van gîtes, heeft het hoofdkasteel alle originele kenmerken van de adellijke en landelijke architectuur van de 15e eeuw behouden.

Op de begane grond zijn er 2 indrukwekkende woonkamers, een grote open keuken/eetkamer en verschillende bibliotheken. Op de eerste verdieping zijn er 6 vorstelijke slaapkamers (5 met eigen badkamer). Nog eens twee slaapkamers en een grote zolder bevinden zich op de 2e verdieping.

Het omheinde verwarmde zoutwaterzwembad van 15 x 7 m heeft buitenverlichting en een jacuzzi. Een bijgebouw bevat de zoutwaterfiltratie-installatie, een kleedkamer, een kitchenette en toiletten. De betoverende tuinen zijn in de loop der jaren liefdevol aangelegd door de huidige eigenaar en zijn een paradijs voor tuiniers!

Er zijn 3 gîtes gelegen op het terrein, de eerste biedt accommodatie voor 8 personen. Op de begane grond is er een woonkamer, keuken/eetkamer, doucheruimte en WC. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 3 badkamers. Een prachtige privétuin omringt het pand.

De tweede gîte biedt accommodatie voor 6 personen met een woonkamer, keuken/eetkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een privétuin. De derde gîte kan communiceren met de 2e gîte en biedt accommodatie voor 2 personen, een woonkamer, kitchenette en badkamer op de begane grond en 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Een betoverend miniatuurhuis biedt een levensgroot Wendy huis voor kinderen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.990.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers16
 • Badkamers13
 • ReferentieBVI60427

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Néons-sur-Creuse (36220), in Indre (regio Centre).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod