Huis verkopen

Object in Indre, Centrum

€ 44.000
Oppervlakte 73 m²
Perceel 1390 m²

Deze bewoonbare woning zit boordevol potentieel. Het huis heeft een opknapbeurt nodig, maar is direct bewoonbaar – een zeer aantrekkelijke prijs. De begane grond heeft een keuken (12m2), een woonkamer (18m2), twee slaapkamers (11 en 9m2), een badkamer (5m2), toilet en een opslagruimte aan de achterkant.

De eerste verdieping heeft nog een slaapkamer (15m2), met een en-suite badkamer (2m2). Er is potentieel om de leefruimte op de eerste verdieping uit te breiden naar de zolder (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Het dak heeft wat aandacht nodig en zou gerepareerd moeten worden. Er is een ruime kelder. Samen met de tuin staat het op een perceel van ongeveer 550m2. Tegenover het hoofdhuis staat een kleine schuur, met op de eerste verdieping een voormalige duiventil.

Een paar honderd meter verderop, in een laantje, ligt een extra stuk grond van ongeveer 830m2, met een klein gebouw dat gerenoveerd kan worden en gebruikt voor opslag (afhankelijk van de benodigde vergunningen), maar niet omgebouwd kan worden tot woning.

Gelegen op een paar minuten rijden van het mooie stadje St Benoit du Sault (officieel een van Frankrijks ‘mooiste stadjes’) waar een supermarkt is en veel winkels en diensten. Op 25 minuten rijden ligt het pittoreske stadje Argenton sur Creuse met veel grotere winkels en voorzieningen, evenals een treinstation met een directe lijn naar Parijs. In een uur ben je op het internationale vliegveld van Limoges met dagelijkse vluchten naar regionale luchthavens in het Verenigd Koninkrijk.

Prijs inclusief makelaarskosten: 44 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 40 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 4 000€

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 44.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71761

Locatie

Dit object ligt in Saint-Benoît-du-Sault (36170), in Indre (regio Centre).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod