Huis verkopen

Object in Indre, Centrum

€ 121.445
Oppervlakte 122 m²
Perceel 384 m²

In het mooie stadje St Benoit du Sault (officieel een van Frankrijks ‘mooiste stadjes’) waar zich een supermarkt en diverse winkels en diensten bevinden, ligt dit mooie huis. De begane grond heeft een ruime woon/eetkamer met open haard (27m2), twee slaapkamers (15 en 8m2), een badkamer (8m2) met toilet en een balkon met uitzicht op de beschutte tuin.

Op de benedenverdieping is de keuken (28m2), een grote slaapkamer (22m2), een doucheruimte (3m2) met toilet, een bijkeuken (3m2) en een terras met toegang tot de tuin.

Het staat op een perceel van ongeveer 380m2 en is aangesloten op de riolering. Het is omringd door andere mooie gebouwen, naast de middeleeuwse oude stad. Het wordt gerund als vakantiewoning en tweede huis, en zou ook een heerlijke plek zijn om te wonen. Dit zou een geschikt gitebedrijf kunnen zijn (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Op 20 minuten rijden ligt het pittoreske stadje Argenton sur Creuse met veel grotere winkels en voorzieningen, evenals een treinstation met een directe lijn naar Parijs. In een uur ben je op het internationale vliegveld van Limoges met dagelijkse vluchten naar verschillende Britse luchthavens.

Prijs inclusief makelaarskosten : 121 445 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 113 500 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 121.445
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71571

Locatie

Dit object ligt in Saint-Benoît-du-Sault (36170), in Indre (regio Centre).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod