Huis verkopen

Object in Indre, Centrum

€ 97.200
Oppervlakte 91 m²
Perceel 1115 m²

Dit landhuis, met een potentiële gîte (afhankelijk van de benodigde vergunningen) ligt in een gehucht op slechts een paar minuten van het mooie stadje St Benoit du Sault. Zowel het hoofdhuis als de bijgebouwen hebben een enorm potentieel. Het huis is bewoonbaar, maar heeft een flinke opfrisbeurt nodig.

Op de begane grond is er een betegelde hal, die leidt naar de betegelde keuken met balkenplafond en een schouw (18m2), een betegelde badkamer (7m2), twee slaapkamers (12m2 elk) en een toilet. Op de eerste verdieping is er een grote zolderruimte, met een goede stahoogte, verdeeld in twee ruimtes en rijp om te verbouwen tot woonruimte (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Er is een grote schuur aan het huis vastgebouwd, evenals een wasruimte. Aan de andere kant van de schuur staat een klein huisje, dat kan worden verbouwd tot een leuke kleine gite (35m2 plus in te richten zolderruimte – afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er is ook een grote niet-aangebouwde schuur (van ongeveer 53m2), tegenover het huis. De grote tuin aan de achterzijde kijkt uit over het lokale platteland.

De stad Saint Benoit du Sault (op de officiële Franse lijst van mooie steden) heeft een supermarkt, onafhankelijke winkels en andere voorzieningen en ligt op ongeveer 7 minuten rijden met de auto, een treinstation ligt op ongeveer 25 minuten rijden en het internationale vliegveld van Limoges ligt op ongeveer 50 minuten rijden.

Prijs inclusief makelaarskosten : 97.200 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 90.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 8 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 97.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71773

Locatie

Dit object ligt in Saint-Benoît-du-Sault (36170), in Indre (regio Centre).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod