Huis verkopen

19e eeuwse woning in de Loiret

€ 495.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 2000 m²
Aantal kamers 7 kamers
Karaktervol huis uit de 19e eeuw, met ruime tuin.

Slechts een paar kilometer van de stad Pithiviers, zo’n 85 kilometer van het centrum van Parijs, staat dit charmant karaktervol huis uit de 19e eeuw. Het ligt in een aangenaam en rustig dorp. Met veel gevoel voor smaak en hoogwaardige materialen is het onlangs volledig gerestaureerd.

Verdeeld over twee etages behelst het woonoppervlakte 300 m².

Op de begane grond een entree met een gang die leidt naar de woonkamer (oostvleugel). Vervolgens kom je in de kantoor-woonkamer met wc. Vanwege de mogelijkheid van een doucheruimte zou je deze kunnen aanpassen in een extra slaapkamer. Daarnaast een tweede ingang, met een eetkamer – woonkamer met stenen open haard, en een onafhankelijke en uitgeruste keuken (welke onlangs is vernieuwd). Het biedt directe toegang tot de tuin. Vervolgens is er een bijkeuken, een stookruimte en in de westelijke vleugel een grote receptie-biljartkamer met bar en salon met open haard. Ten evenals een zeer mooie gewelfde kelder.

Op de eerste verdieping (oostvleugel): een overloop omgevormd tot woonkamer die leidt naar twee suites van 45 en 36 m² (waarvan één met toegang tot een groot terras van 42 m²) elk met een doucheruimte en toilet.

Daarnaast is sprake van een groot bijgebouw met onafhankelijke toegang vanuit het hoofdgebouw en biedt 100 m² verdeeld over twee niveaus. Op de begane grond, een gedeeltelijk gerestaureerde kamer met boven een grote kamer die gemakkelijk kan worden omgevormd tot meerdere slaapkamers en een badkamer met toegang tot de tuin.

Omheinde en met bomen omzoomde tuin van 2000 m² met terras (zuidgericht), een royaal overdekt zwembad en een werkplaats van 15 m².

De woning is zeer ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen in een rustige en aangename omgeving.

Vanwege de ligging bij uitstek geschikt voor dagtripjes naar Parijs.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 495.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2

Faciliteiten

  Kelder
  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Loiret (regio Centre).

Contact opnemen

Immo La Haye


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod