chambres d hotes ou gite 10 pièces, 285 m2, à ENTRE BRIVE LA GAILLARDE ET LIMOGES dans le 87000, 447 000€

€447.000

Nouvelle Aquitaine, Nouvelle Aquitaine

10 Bedrooms 285 m2

Contact opnemen

Prachtig met zorg gerenoveerd Domaine met goedlopende chambre d’hôtes, gîte en yourt verhuur. Een oase van rust gelegen in een klein dorpje op een terrein van bijna 3 hectares midden op de campagne. Met echter wel alle voorzieningen en scholen ter beschikking op slechts 5 minuten. Het Domaine is gunstig gesitueerd op het kruispunt van de Limousin, Dordogne en Lot en heeft derhalve diverse ‘Beaux Sites de France’ in de directe nabijheid.

In de hoofwoning, waar veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven vind u op de beneden verdieping een ruime huiskamer van 34m2 met openhaard en een sfeervolle eetkamer van 30m2 voor gezamenlijk gebruik. Hier vind u tevens de ruime eigenaren slaapkamer met badkamer en een slaapkamer met badkamer en kleine salon die thans als gastenkamer wordt ingezet. Op de eerste étage zijn er 5 ruime mooi gedecoreerde gastenkamers en een royale bibliotheek van 27m2. De zolder heeft enkele vertrekken welke zouden kunnen worden opgefrist voor gebruik. Onder de woning ligt een kelder en er zijn enkele dependances.

In de fraai aangelegde tuin rondom de woning bevinden zich diverse terrassen en een vrijstaande garage. Op het terrein tegenover het grote zwembad ligt de comfortabele en mooi ingerichte gîte die beschikt over een eigen tuin met diverse terrassen. Verderop op het terrein met uitzicht over de omliggende natuur ligt de yourt, welke in een naastgelegen huisje de beschikking heeft over een keukentje en sanitair. Het geheel wordt gecompleteerd door een grote paardenweide met dierenverblijf. Een verrassend ruim en rustig gelegen Domaine met een succesvolle exploitatie, welke direct kan worden voortgezet.

Dit prachtige Domaine wordt u aangeboden door Inter-France – Sympa-Immobilier. Specialist in de verkoop van campings en Chambre d’hôtes – gîtes sinds 1995.

V6824
Vyrex Solutions | 2018