chambres d hotes ou gite 22 pièces, 660 m2, à DORDOGNE dans le 24310, 660 000€

€660.000

Nouvelle Aquitaine, Nouvelle Aquitaine

22 Bedrooms 660 m2

Contact opnemen

Prachtig landhuis te koop met schuur, 2 woonhuizen, zwembaden en tennisbaan in de omgeving van Brantôme.

Het 18e eeuwse manoir heeft een bewoonbare oppervlakte van 465 m² en bestaat uit een entree, een grote hal, een woonkeuken van 50 m² met schouw, een salon, een bibliotheek, een bijkeuken, een was- en linnenruimte en een toilet.
Op de 1e etage bevinden zich een grote slaapkamer met badkamer-en-suite en een balkon, 2 slaapkamers met eigen badkamer/toilet en 2 werk/slaapvertrekken.
Bijna alle vertrekken hebben een schouw en de originele balken in zicht en de verdiepingen zijn belegd met antieke houten vloerdelen. De 2e etage betreft een grote zolderruimte van 160 m².
De aangrenzende schuur van 155 m² heeft een ingebouwd atelier, een wijnkelder en een mezzanine.

Het manoir is in 2001 geheel gerestaureerd en ligt op een terrein van ca. 1,62 ha. aan de rand van een rustig gelegen gehuchtje op het platteland. De authentieke stenen poort geeft toegang tot een romantische binnenplaats met fontein, bloemperken en bomen met prachtig uitzicht op de naastgelegen vallei. Onderaan het terrein bevindt zich een natuurlijke bron.
Achter het huis ligt een groot terras met stenen barbecue, begrensd door een park met een Franse tuin en een overdekte eethoek.

Op het landgoed bevinden zich ook nog 2 grote, geheel gerenoveerde natuurstenen woningen met eigen terrassen en tuinen die als woonhuis, ‘maisons d’amis’, chambres d’hôtes of vakantiehuis gebruikt kunnen worden.

De twee woningen zijn de voormalige bijgebouwen van het manoir. De gerestaureerde huizen hebben ruime en comfortabele woonvertrekken met elk een woonkeuken, 3 slaapkamers met badkamer/toilet en hebben een woonoppervlak van 80 en resp. 115 m²; het grotere huis heeft nog een ruime woonkamer.
Beide huizen beschikken over elektrische verwarming en fraaie houtkachels. Ieder huis heeft een eigen terras en een grote afgesloten tuin met uitzicht. De huizen kunnen op eenvoudige wijze bij elkaar worden getrokken, zodat één groot huis ontstaat voor permanente bewoning.

Ziet u zich al in dit mooie landhuis met al zijn voorzieningen wonen Neem dan contact op met Sympa-Immobilier.

V6762
Vyrex Solutions | 2018